Alle vore hunde og hvalpe er naturligvis registreret og stambogsført  i Dansk Kennel Klub.   

Vores intentioner er at avle sunde hunde, der både mentalt og fysisk er helt i top, og som er gode og kærlige familie- og brugshunde, som også kan bruges til mange sjove opgaver.

En Jack Russell er en trofast og intelligent hund, som elsker at lære alle mulige sjove ting. 

Siden 1988 har vi avlet hunde, primært Gordon settere, men vores Engelsk setter, Irsk setter og Breton (alle hanner) er også benyttet i avlen. Vi avler kun på raske og sunde hunde med et godt temperament. Vi har med succes avlet brugshunde til jagt,  markprøve, apporteringsprøve og udstilling. Det er blevet til flere Jagtchampions, Brugschampions, Udstillingschampions samt et Dansk Mesterskab for stående jagthunde. En sølvmedalje i VM Hubertusprøve for kvinder blev det også til.

I mange år har vi begge ønsket en Jack Russell Terrier, og endelig kom den første til for godt 4 år siden, nemlig Amy's Choice Go for it Luna, og pludselig var der fire, den ene dejligere end den anden.

Også med denne race, avler vi kun på sunde hunde, og vi lægger meget vægt på temperament og samarbejdsvilje. Vores hunde er egnet til såvel jagt, agility som hjemmehund. De er meget børnevenlige og kan lege i timevis. En utrolig alsidig hund.