Kajsenborg's Who Let the Dogs Out (Særlig)

 

Bruges kun til meget få, udvalgte tæver.

Øjenlyst: Alt OK. 

Patella: 0/0 (fri)

Særlig er far til Lunas 6 hvalpe, som blev født 1.10.2018.

 

 

 

MKCH-MECH-RSCH-DKJV18- DKJUCH- MEJCH-BAJCH-HRJUCH Kajsenborg's Once Upon a Time (Timmie)

 

Timmie har, som alle vores hunde, et vidunderligt sind.

Timmie har været på "udstillingsrejse" i Sydeuropa en hel måned i 2018, og har her opnået Junior Championat i hele 5 forskellige lande, Makedonien (MKJCH) , Bosnien-Herzegovina (BAJCH), Montenegro (MEJCH), Serbien (RSJCH) og Kroatien (HRJUCH) . 

Dermed bærer Timmie den fornemme titel: Multi Junior Champion. 

Efterfølgende er Timmie også blevet Dansk Junior Champion på DKK's Internationale udstilling i Herning 3.-4. November 2018, hvor han også blev DKK Junior Vinder 2018.

I 2019 har Timmie foreløbig opnået endnu to championater, nemlig i Montenegro og Serbien, hvor han så har fået titlernen MECH og RSCH.

Patella: 0/0 (fri)

 

Amy's Choice Go for it Luna (Luna)

Luna er vores første Jack Russell terrier, som vi købte i 2013. Luna har fået 1 kuld hvalpe i 2016 med Kajsenborg's Dirty Secret (Manny), og er nu drægtig med Manny's søn. Hvalpene forventes primo oktober.

Luna har mange gange opnået Excellent med CK på udstilling, og er på Top 10 listen for anden gang.

Patella: 0/0 (fri)

Røsnæs Jazzy shades of Grey

Jazzy er datter af Luna og Manny.

Jazzy bruges til jagt, hun har en formidabel næse, derfor træner vi spor med hende, og det klarer hun helt perfekt. Hun er super at arbejde med, det er altid en fornøjelse, hun er altid veloplagt.

Patella 0/0 (fri)

Shiroblam Simpli Winkin (Wink)

Wink er importeret fra England.

På DKK's Internationale Udstilling i Herning, opnåede Wink Excellent.

Wink er mor til MultiCH-DKK vinder 2018 Kajsenborg's Once Upon A Time aka Timmie, og udover at lave nogle rigtig dejlige hvalpe, er Wink en skøn hund at have i hjemmet.

Hun er den kæreste familiehund, man kan forestille sig, og har en meget spændende stamtavle.

Røsnæs SW Here I am ( Shrek)

Shrek er lige blevet 1 år, og har ikke prøvet så meget. Han er dog blevet vist som Baby på udstilling nogle gange, hvor han hver gang fik SL (særdeles lovende).

Han er en utrolig glad hund, som hver morgen byder en ny dag velkommen. Shrek er søn af Shiroblam Simpli Winkin (Wink) og Kajsenborg's Who Let The Dogs Out (Særlig).